Salg

Salg af bolig gennem Custombolig.dk

Ønsker du at sælge din bolig

Custom Bolig laver vurderingsopgaver i hele Danmark. Ejendommen udbydes gennem vores samarbejdspartner:

    Tommy Häggmark
    Slagelsegade 5
    Dk-2100 København Ø

For vurdering kontakt Custom Bolig direkte på mobil +45 20 61 03 03 eller send mail her

 

Hvorfor vælge Custom Bolig og samarbejdspartnere?

Det er det frie marked der regulerer, hvem og hvor sælger vælger at sætte deres ejendom til salg. I det nuværende marked er det den personlige mægler der med engagement, gode forhandlingsevner og godt købmandsskab skal lukke handlerne. Custom Bolig og vores samarbejdspartnere løber utroligt langt for vores kunder! Vi er ikke "mætte" af et uoverskueligt varelager, men derimod sultne efter salg. Som sælgere betaler I et salær for en "leveret en vare"!. Custom Bolig og samarbejdspartnere vil gøre alt for at indfri denne forventning.

Hos os bliver du/I individuelt behandlet og aldrig en del af mængden!

 

Annoncering af din bolig?

Alle ejendomsmæglere bruger de samme medier til at eksponere salgsemnerne. Ejendommen annonceres og udbydes via www.boligsiden.dk, i boligmarkedet og efter aftale i lokal aviser. På ejendommen opsættes skilt efter aftale.

 

Procedure eksempel?

Dag 1: Salgsvurdering, realistisk- og udbudspris alt efter temperament, salgsbudget og formidlingsaftale mailes eller sendes med alm. post.

Dag 2: Kommissionsmøde, hvor salgsbudget og formidlingsaftale nøje gennemgås, sælger underskriver formidlingsaftale og afleverer nøgle til ejendommen.

Dag 3: Custom Bolig og samarbejdsindhenter alle relevante dokumenter, udfærdiger beskrivelse, bestiller tilstandsrapport, energimærke og tilbud på ejerskifte forsikring, fotos og gennemgår lokalplan for kendskab til området. Sagen uploades på boligsiden.dk

Dag 4: Billederne bliver taget af professionel fotograf og køberkartoteket bliver underrettet.

Dag 5: Købsaftale udfærdiges, køber underskriver og købers advokat kommer med sine indsigelser, sælger underskriver og fortrydelsesfristen starter dagen efter begge parter har underskrevet.

Dag 6: Sagen går videre til eftersagsbehandlingen, som sørger for at lukke sagen og overføre penge til sælgers konto.

 

Hvad koster det?

Salær beregner Custom Bolig og Samarbejdspartnere individuelt fra sag til sag - kontakt os for yderligere information! - send mail

Copyright (c) 2009 Custom Bolig Udlejning - Telefon: +45 2061 0303