Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Custom Bolig Udlejning samarbejder med Danmarks førende virksomhed inden for International skatterådgivning Inwema ApS – Internationale skattejurister

Inwema yder rådgivning om internationale skatteforhold for private personer og virksomheder. Gennem rådgivning fra Inwema opnår du nye muligheder for skatteplanlægning.

Hvorfor vælge Inwema som din internationale skattejurist?

  • Inwema tilbyder international skatteplanlægning, dvs. skattemæssige løsninger og ikke risikofyldte løsninger. Du kan derfor sove trygt om natten. 
  • Inwema finder individuelle, fleksible løsningsmodeller, der kan ændres i takt med dine behov. 
  • Inwema har mere end 20 års erfaring inden for international skatteret og har derfor et indgående kendskab til fortolkning af dobbeltbeskatningsaftaler og den interne skattelovgivning i andre lande. 
  • Inwema samarbejder med og assisterer din revisor omkring internationale skatteforhold, hvor din revisor ikke selv har den fornødne kompetence.
  • Formuerådgivning gennem vores schweiziske datterselskab Inwema AG – International Wealth Management.

Inwema rådgiver primært omkring internationale skatteforhold for formuende privatpersoner. Vores rådgivning ydes direkte til personer, banker, kreditforeninger,forsikringsselskaber, ejendomsmæglere og andre rådgivere. 

Den daglige leder af Inwema  er cand. jur. Hans Birkholm, der har over 20 års erfaring med international skatterådgivning fra ansættelse i skattevæsen og i verdens største revisionsfirma.

Du kan her på siden læse mere om vores rådgivning og kompetencer, samt andre landes interne skattelovgivning. For et mere indgående kendskab til skattelovgivningen i øvrige lande, henvises til vores landeportaler.


Hans Birkholm, cand. jur.


Hvis du vil vide mere så kontakt os.

Copyright (c) 2009 Custom Bolig Udlejning - Telefon: +45 2061 0303