Udlej min bolig

Ønsker du at udleje din bolig?

Grundene hertil kan være mange – men markedssituationen kunne i særdeleshed være en begrundelse. Vi kan desværre ikke kigge i krystalkuglen og spå om fremtiden, men med udbud/efterspørgsel og prissituation taget I betragtning kan det være grund nok til at vente.

Vi har mange på venteliste til boliger og får stadig flere henvendelser via annoncering, samarbejdspartnere og selvfølgelig via www.custombolig.dk

Det er ikke bare! Som udlejer skal du være vidende om gældende lovgivning, faldgrupper ved udlejning og konsekvenser. Custom Bolig Udlejning har drevet forretning i snart 3 år inden for udlejning og har tilsammen over 8 års erfaring indenfor Bolig udlejning, administration og handel med fast ejendom.

Hvad kan vi?

Custom Bolig Udlejning er eksperter i udlejning af liebhaverejendomme, lejligheder, villaer og rækkehuse beliggende i attraktive områder i København, Nordsjælland, Sjælland, men også i resten af Danmark løser vi opgaver.

Kort sagt: Custom Bolig Udlejning vurderer hver opgave individuelt og tilpasser forholdende, så alle parter er tilfredse!

 

Hvem udlejer vi til?

Custom Bolig Udlejning har et kæmpe netværk som aftager vores boliger. Her kan nævnes daglig kontakt med førende relocation firmaer, som repræsenterer alle de store internationale virksomheder, Ambassader, men også private ansøger gennem os. Fordelene er klart til, at få øje på når en udstationeret skal leje bolig. Lejeren er i Danmark for, at lede en virksomhed og det kræver mange timer på arbejdspladsen og få timer i det fremlejede. Men der er samtidig en meget stor efterspørgsel af private boligsøgende, hvor vi nøje udvælger lejeren.

Du kan vælge at være med hele vejen eller gøre som de fleste af vores kunder – læne dig tilbage og nyde turen!

 

Procedure eksempel?

Dag 1: Besigtigelse, fotografering, lejefastsættelse, formidlingsaftale underskrives og nøgler udleveres til os.

Dag 2: Annoncering og udsøgning af markedet.

Dag 3: Nøje udvælgelse af lejer, samt forhandlinger mellem parterne og Lejekontrakt udfærdiges.

Dag 4: Lejer deponerer 3 mdr. dep + første måneds husleje inkl. a conto forbrug - Eventuelt også 3 måneders forudbetalt brutto husleje.

Dag 5: På overtagelsesdagen er alle forhold på plads, Custom Bolig Udlejning laver indflytningsrapport, aflæser forbrugsmålere, afleverer boligen og udleverer nøgler til lejer.

 

Hvad koster det?

Custom Bolig Udlejning yder vores formidlingsservice mod et basis salær som udgør 9% + moms af 1 års bruttoleje. Hvis boligen ikke udlejes opkræves altid et gebyr på kr. 1.500,- + moms.

Copyright (c) 2009 Custom Bolig Udlejning - Telefon: +45 2061 0303