Lejlighed og altan

Gør dine lejligheder attraktive så folk har lyst til at købe dem

Det er meget forskelligt om den enkelte familie foretrækker at bo i hus eller i lejlighed. Nogen kan godt lide at have lidt plads og være tæt på bylivet, imens andre foretrækker flere kvadratmeter og en stor have hvor børnene kan lege. Det er individuelt hvad den enkelte familie leder efter når der skal findes enten hus eller lejlighed. Mange foretrækker især at der er en altan tilhørende en lejlighed, så der er mulighed for at kunne få en smule luft. Find drømmeboligen med det samme, så du kan glæde dig til at flytte.

Giv boligen mere værdi

Mange lejlighedsejere drømmer om at øge værdien af deres lejlighed således, at de kan komme ud med nogle flere penge på den anden side. Står du og ejer et helt lejlighedskompleks er det en god ide at bruge nogle penge på det, som potentielle købere efterspørger. Altaner til lejlighed er en mulighed at få lavet hvis der ikke er det på nuværende tidspunkt. Altaner forøger en lejligheds værdi og er dermed på alle punkter noget som vil gøre lejlighederne endnu mere attraktive på købermarkedet. 

Få indhentet gode tilbud

Det anbefales at du får indhentet tilbud på at få lavet altaner til dine lejligheder, så du har en ide om hvad det vil koste at få lavet. Selvom det kan være en dyr post, så er det godt givet ud på længere sigt. Det er en god ide at få tilbud fra flere firmaer, så du har en ide om hvad prisleje det ligger indenfor. Ofte kan du få noget rabat jo flere altaner du skal have lavet. Du skal have lavet dit forarbejde ved at måle op hvor store altanerne kan være. På denne måde kan du få et så realistisk tilbud som muligt. Vil du gerne have et altanfirma til at kontakte dig, kan du kontakte denne virksomhed, som er specialister i altaner via deres side.

Hvordan skal en lækker altan se ud?

Når folk leder efter en lejlighed har altanen en stor betydning for, om det er en bolig de vil byde på eller ej. En altan fungerer i princippet som en have for lejligheden, da det er den eneste form for uderum en familie kan få. En god og rummelig altan er et must for mange – især hvis der også er børn i familien. Det vigtigste er typisk, at der kan stå mere end en person derude og er muligt at have en stol eller to stående, så morgenen f.eks. kan nydes derude. En lækker altan skal derfor kunne have et vis antal kvadratmeter, så folk har mulighed for at kunne se sig selv bruge den.

Hvilke materialer bruges til en altan?

De fleste firmaer bruger beton med indstøbt stål til at lave altanerne med. Det er solidt materiale, der passer til de fleste bygningsfacader. Inde i Københavnsområdet ser du udelukkende altaner lavet af beton, da det passer ind til stilen i byen. Du kan altid få lavet et personligt præg på dine altaner hvis du har set en fed detalje eller har en ide om hvordan du gerne vil have det. Du skal være klar over at der typisk vil komme en merpris på altanerne, da det er et særligt ønske udover standarden. 

Hvad kan mere gøre en lejlighed attraktiv?

Alt efter standen på lejlighederne er der flere tiltag du kan foretage dig for at gøre boligerne endnu mere attraktive. Det kan f.eks. være en god ide at indhente priser på nye køkkener eller badeværelser hvis de er gamle og trænger til en kærlig hånd. I dagens Danmark er det normalt at folk gerne vil have nye og indstandsatte lejligheder, som ikke trænger til andet end en omgang maling. Det er en god ide at du sætter dig et budget for hvad hele lejlighedsforvandlingen skal koste. På denne måde ved du hvad du har med at gøre og kan nemt sætte grænser i forhold til hvad der er råd til eller ej. 

Få hjælp af professionelle udefra

Hvis du har svært ved at finde ud af hvordan du bedst skal komme i gang med lejlighedsprojektet, kan du hyre en professionel til at holde det overordnede overblik. Du kan få den professionelle til at komme og holde øje med processen i forhold til om tingene bliver udført som de skal. Find ud af hvad du har behov for, så du kan få en snak hvis det er nødvendigt. 

Lav en plan

For at have det fulde overblik anbefales det at du laver en klar plan for hvad du gerne vil have lavet på lejlighederne. Altaner er generelt det mest attraktive for folk. Derfor bør dette være første prioriteten således, at du ved hvad der skal ordnes som det første. Efter altan projektet kan du se hvor mange penge der er tilbage til at kunne få ordnet andre ting i lejlighederne. Skynd dig at komme i gang med lejlighederne, så hurtigst muligt kan få sat dem til salg.